גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


נפתחה רשת הפאסט גוד הראשונה בישראל

פרסום ראשון: היום נפתחת בתל אביב "בוננזה" - רשת מקסיקנית חדשה שמשלבת בין מזון מהיר לחומרי גלם איכותיים

גבי בר חיים | 12/2/2007 10:42 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
טירוף הטורטיה מגיע לשיאים חדשים: תכירו את בוננזה, רשת פאסט פוד חדשה, שעיקרה הוא תפריט ראפים להרכבה עצמית. הרשת פתחה היום את סניפה הראשון במרכז תל אביב והוא ישמש כמקרה בוחן להתפשטות הרשת בחודשים הקרובים גם לירושלים ולחיפה.

בניגוד למקום שאחז בשם דומה בתל אביב של הסבנטיז ואירח אנשי בוהמה והמבורגרים, נראה כי גרסת 2007 של בוננזה תהיה בריאה וקונפורמיסטית הרבה יותר: במקום מיישרים קו עם טרנד הפאסט גוד העולמי, ומציגים תפריט של מזללה, עם מנות ששומרות על ערכים תזונתיים, דוגמת ראפים מקמח מלא ומקמח תירס וסלטים טריים. רוצה לומר, די בדומה לשכנים שמצפון, "מאיה טאקו בר" של עמיר אילן (אקס דיקסי), רק הרבה יותר מגוון ושאפתני.

על תפריט הרשת אחראי ליאון אלקלעי (אקס גרגנטואה וכיום שף טלוויזיוני ויועץ קולינרי למגוון מסעדות). "היות ואנחנו נמצאים בעולם גלובלי, כבר אין מטבח אתני נטו", הוא מודיע הבוקר. "אנחנו לקחנו את המוצר הכי מקסיקני – טורטיה – השארנו את הגוואקמולי ואת הסלסה, ושינינו את השאר. ומה שחשוב לציין זה שאף אחד לא אמר שאוכל מהיר צריך להיות עשוי מחומרים גרועים. הכי חשוב להשקיע
בחומרי הגלם".

בהתאמה, התפריט של המקום מציג עירוב של השפעות אסיאתיות, מקסיקניות ומזרח תיכוניות, כולן מגולגלות בטורטיה. בין המנות: נאצ'וס עם סלסה או גווקאמולי (12 שקל) מעורב ירושלמי (25 שקל), פילה בקר (30 שקל), עוף עם בהרט/נטורל/במשרת חלב קוקוס וקארי (22 שקל), כנפי עוף ברוטב ברביקיו ביתי (18 שקל).

צמחונים יוכלו לדגום מילוי של אגרול בטורטיה ומנה של סביח, שתיהן ב – 19 שקל, סלט ירוק (10 שקל) או צ'יפס (13 שקל). למתנגדי הפחמימות, אגב, מציעים במקום רצועות עוף או פילה על הסלט, בתוספת מחיר. בין הקינוחים שמכינים במקום תמצאו מלבי (12 שקל) וטראפל שוקולד בחלב קוקוס (14 שקל).

הרשת החדשה הינה בבעלות גיורא נפתלי, מבעלי "מי עדן" ורשת "לחם ארז"; מאיר עומר, לשעבר מנכ"ל רשת "ברגר קינג" וממקימיה בישראל; ויואב טבת, לשעבר ממנהליה של מסעדת "סטפן בראון" התל אביבית וזכיין של מותג האופנה "אינסייט" בישראל.

לפי הצהרת הבעלים, בכוונתם לפתוח במהלך 2007 חמישה סניפים נוספים בבעלות חלקית בתל אביב, ירושלים, חיפה והרצליה. ההשקעה הכוללת ברשת, נכון לרגע זה, היא 5 מיליון שקל.

בוננזה, קרליבך 20 פינת לסקוב 2, תל אביב. טל': 6969123 - 03
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים