גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק שעועית יווני

של ד"ר דפנה שמרון, גורמה

nrg מעריב | 8/2/2007 10:24 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
 2 כוסות שעועית לבנה יבשה
1 בצל קטן קצוץ דק
2 כפות שמן זית
4 עגבניות תמר קלופות, מנוקות מהזרעים וחתוכות לקוביות
1 גזר בינוני קלוף וחתוך לקוביות
1 כף שטוחה רסק עגבניות
1 כף עלי סלרי קצוצים
מלח ופלפל שחור טרי גרוס

להגשה:
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

ההכנה:
1. משרים את השעועית במי ברז למשך הלילה. לאחר מכן, מסננים את המים ושוטפים במי ברז.
2. מחממים את השמן בסיר, ומאדים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את העגבניות, הגזר, רסק העגבניות ועלי הסלרי הקצוצים, ומערבבים.
3. מוסיפים את השעועית ומים שיכסו את כל הירקות. מביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה וחצי, או עד שהשעועית מתרככת.
5. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים לקעריות ההגשה, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים