גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קציצות טלה ברוטב עגבניות ונענע

של קייטרינג ליאורה קרן

nrg מעריב | 5/2/2007 8:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
לקציצות:
¾ ק"ג בשר טלה טחון
¼ ק"ג בשר עוף טחון
2 ביצים
תפוח אדמה מקולף (לא מבושל) פרוס
1 בצל קטן פרוס
מלח פלפל
¼ כפית קינמון
שן שום מעוכה

לרוטב:
בצל קטן קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קלופות קצוצות
מיץ מלימון וחצי
1 כפית לימון כבוש בשמן זית (לא חובה)
¾ כף סוכר
מלח ופלפל לטעם
כוס עלי נענע קצוצים

ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות קטנות.
2. מחממים בסיר שטוח רבע כוס שמן זית ומטגנים את הקציצות.
3. מוציאים מהסיר.

הרוטב:
1. מאדים בצל ושום, מוסיפים עגבניות ומטגנים במשך עשר דקות.
2. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח, פלפל וסוכר.
3. מביאים לרתיחה, מכניסים את הקציצות המטוגנות ומבשלים כרבע שעה על אש קטנה, לקראת הסוף מוסיפים את הנענע.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים