מקרוני בגבינה
של שי - לי אנג'ל - ליפא, גורמה
500 גר' פסטה מקרוני
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2 ביצים
250 גר' (גביע) קוטג'
1 כוס גבינה צהובה מגוררת
1/2 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
125 גר' (1/2 קובייה) גבינת פטה מפוררת גס
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אגוז מוסקט מגורר טרי
3 כפות פירורי לחם
חמאה לשימון התבנית
ההכנה:
1. מחממים תנור ל - 175מעלות.
2. מבשלים את הפסטה עד לדרגת אל דנטה ומסננים היטב.
3. בינתיים מטגנים את הבצל במחבת עם כף שמן זית עד להזהבה.
4. מערבבים בקערה גדולה את הביצים עם הגבינות, המלח והפלפל, מוסיפים את הפסטה והבצל המטוגן ומערבבים היטב.
5. משמנים תבנית פיירקס בחמאה ומעבירים את תערובת הפסטה לתבנית.
6. זורים מעל מעט אגוז מוסקט מגורר טרי, מפזרים פירורי לחם באופן שווה ואופים במשך 40
דקות עד שהמאפה מזהיב. מגישים מיד.