גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


גולאש

של חיים כהן

nrg מעריב | 4/1/2007 13:43 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1.5 קילו של בשר בקר מנתח אונטר - ריב, חתוך לקוביות בגודל 2 על 2
פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי הטעם)
שני גזרים, קלופים ופרוסים לטבעות
3 - 4 תפוחי אדמה קטנים או בינוניים, קלופים וחצויים
2 - 3 כפות פפריקה מתוקה
6 שיני שום, קלופות וקצוצות
1/2 כוס שמן זית
2 קילו עגבניות, חתוכות לרבעים ומרוסקות במעבד מזון, כולל הקליפה
פלפל שחור, מלח

ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר גדול.
2. מוסיפים את הבשר והפפריקה, ומטגנים היטב את הבשר מכל צדדיו.
3. מוציאים את הבשר מהסיר, מכניסים את השום והפלפל ומאדים.
4. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את רסק העגבניות הטריות.
5. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, בסיר סגור.
6. מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה וגזר ומבשלים עוד כחצי שעה, עד שהבשר רך והרוטב מסמיך.
7. מתקנים טעמים עם מלח ופלפל. מי שרוצה, מוזמן להוסיף עוד פלפל חריף.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים