כבדים באגסים ויין אדום
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
500 גר' כבדים טריים נקיים מגידים ושומן
3 כפות שמן זית
3 אגסים קטנים חתוכים לאורכם לרבעים ומגולענים
כוס יין אדום
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט:
2 כפות עירית קצוצה
ההכנה:
1. מחממים מחבת על אש בינונית.
2. מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת הכבדים, ומטגנים במשך שתי דקות מכל צד, עד שהכבדים שחומים.
3. מוציאים את הכבדים לקערה.
4. מוסיפים למחבת את כף השמן הנוספת ואת רבעי האגסים, ומטגנים במשך שתי דקות.
5. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך חמש דקות.
6. מוסיפים את הכבדים, ממליחים, מפלפלים ומבשלים במשך 2 - 3 דקות נוספות, עד שהכבדים מוכנים.
7. מפזרים מעל עירית קצוצה.