גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כבדים באגסים ויין אדום

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

nrg מעריב | 18/12/2006 8:16 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
500 גר' כבדים טריים נקיים מגידים ושומן
3 כפות שמן זית
3 אגסים קטנים חתוכים לאורכם לרבעים ומגולענים
כוס יין אדום
מלח ופלפל שחור גרוס

לקישוט:
2 כפות עירית קצוצה

ההכנה:
1. מחממים מחבת על אש בינונית.
2. מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת הכבדים, ומטגנים במשך שתי דקות מכל צד, עד שהכבדים שחומים.
3. מוציאים את הכבדים לקערה.
4. מוסיפים למחבת את כף השמן הנוספת ואת רבעי האגסים, ומטגנים במשך שתי דקות.
5. יוצקים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך חמש דקות.
6. מוסיפים את הכבדים, ממליחים, מפלפלים ומבשלים במשך 2 - 3 דקות נוספות, עד שהכבדים מוכנים.
7. מפזרים מעל עירית קצוצה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים