שלוקים
דרינקים לחנוכה, יין חדש ועניינים בוערים נוספים ממעמקי חבית האלכוהול המקומית
אם ויסקי הוא כוס התה שלכם, בטח תשמחו לשמוע שבמקום מציעים למעלה מחמישים סוגי ויסקי – סקוטיים, אירים ואמריקאים.
מילי'ס, ראול ולנברג 24 C (מגדלי זיו), רמת החי"ל, תל אביב. טל': 6476159 – 03

בבאגסי הפלורנטיני שבתל אביב מציעים קוקטיילים בוערים במהלך חג החנוכה לצד מנות נשנושים ב – 54 שקל. לצד קוקטיילים מוכרים של המקום, כמו פליימינג למבורגיני (סמבוקה, קלואה, קורסאו כחול ואייריש קרים בכוס מרטיני) או B52 (קלואה, אייריש קרים וקואנטרו), יוגשו "אנטיוכוס שטן קטן" (אפטר שוק אדום,
באגסי, פלורנטין 26, תל אביב. טל': 6813138 – 03
לאורך כל החג, יחולקו בטמפטיישן סופגניות אלכוהוליות: סופגניות שוקולד עם ליקר קלואה, ריבת תות עם וודקה רסברי ועוד. במהלך החג יתארחו מדי ערב, כהרגלו של המקום, די.ג'ייאים שונים.
Temptation, אלנבי 35, ת"א. טל': 6290875 - 03

יקב הבוטיק הכשר "המסרק", כבר בן שבע ומציג יין בוטיק חדש - "King's Blend". זוהי הפעם הראשונה שבה היקב מציע יין שמערב שני בצירים עוקבים ומספר זני ענבים – קברנה, מרלו וזינפנדל.
יינות היקב נמכרים כבר חמש שנים בארה"ב, אנגליה, קנדה, צרפת ואוסטרליה וזו השנה הראשונה שבה הם מגיעים לחנויות היין המקומיות.
אנשי היקב ממליצים לחדרר את היין למשך שעתיים לפחות לפני המזיגה וללגום אותו בטמפרטורה של 18 מעלות צלזיוס. ניתן לאחסן אותו במשך 7 – 8 שנים בטרם פתיחתו. תוכלו למצוא אותו באורנה ואלה, גבריאל, מלון מצודת דוד, מלון המלך דוד ובמספר מקומות נוספים. מחיר מומלץ בחנויות: 90 שקל.
ביום ד', 13.12, יתארחו בבר "קוזה נוסטרה" שבתל אביב אורי כינורות ("בום פם") וריף כהן במיטב הלהיטים הצרפתיים מכל הזמנים. מ – 22:00 ואילך.
קוזה נוסטרה, נחלת בנימין 10, תל אביב. טל': 5163677 - 03