שלוקים
ארוחת יינן בברקרולה, תפריטי אלכוהול חדשים וניוז נוסף ממעמקי חבית האלכוהול המקומית
ברקרולה, עתיר ידע 13, א.ת החדש, כפר סבא. טל': 09-7669606

לא לבעלי לב חלש: במסעדת בית תאילנדי מציעים בימים אלה טעימות של ויסקי מהמזרח הרחוק. אנחנו לא יכולים להתחייב לגבי איכות הטעם, אבל בטח יהיה מעניין.
בתפריט המקום מופיעים שלושה סוגים של ויסקי אוריינטלי בדרגות שונות: לאו קאו (ויסקי אורז מכפרי צפון מזרח תאילנד, 20 שקל), מייקונג (32 שקל) וניקה (בלנד יפני, 65 שקל).
ליד האלכוהול,
בית תאילנדי, בוגרשוב 8, תל אביב. טל': 5178568 - 03

בבנג'מין סיגל מציעים תפריט לילה חדש שכולל ליקרים מתוצרת עצמית לצד מנות ראשונות ב – 54 שקל. לצד ליקר כמו אגסים, טימין, מנטה או אשכולית אדומה, תוכלו להזמין מנות כמו סביצ'ה דג ים, לימון כבוש וזיתים סוריים עם רשאד, ארוגולה ושומר; רביולי ריקוטה עם סלט שלק ואנדיב בתחמיץ היביסקוס וכוסברה; קלמארי פריכים בקימצ'י הדרים ועוד. מומלץ להזמין מקום מראש.
בנג'מין סיגל, מגדל האופרה, טיילת הרברט סמואל תל אביב. טל': 5166224 – 03

במהלך חודש דצמבר יוגשו בטמפל בר שלושה צ'ייסרים מבית בושמילס ב – 45 שקל: בושמילס, בלק בוש ובושמילס מאלט.
טמפל בר, סינמה סיטי, גלילות. טל': 6995536 – 03

מסעדת SantaFe האילתית שפתחה סניף בתל אביב מציעה תפריט אלכוהול באווירה מקסיקנית קשה. מלבד שלושים מותגי טקילה (דון חוליו, אל חימדור, סאוזה, קוורבו ועוד), מציעים במקום קוקטיילים לטיניים שנשמעים מבטיחים: מוחיטו ספייס (רום נגריטה ספייס, סאוור, מי סוכר וסודה, 34 שקל), קפירינייה (קשאסה, אפיוקה, סוואר ופרי, 34 שקל), מרגריטות (24/32 שקל) ועוד.
סנטה פה, הברזל 27, רמת החי"ל, תל אביב. טל': 7674625/6 - 03
במסעדת אל בריו מציעים תפריט יין חדש, שניתן לשתייה במדעה או למכירה הביתה (במחירי חנות). מרבית היינות המופיעים בו הם יינות בוטיק ישראלים מיקבים קטנים. תוכלו למצוא שם יינות של יקב ענתות, אבידן, רימון, עמרם ועוד. את רוב הישראלים, אגב, ניתן גם להזמין בכוסות שמחירן נע בין 25 - 45 שקל. די משתלם.
אל בריו, נח מוזס 22, תל אביב. טל': 6960512 - 03