תבשיל ירקות בחלב קוקוס וקארי
של שגב משה, גורמה
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי אדום
2 שיני שום טריות ופרוסות דק
שורש ג'ינג'ר קצוץ
למון גראס קצוץ
גזר חתוך לקוביות קטנות
בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
כרישה חתוכה לפרוסות דקות
שעועית ירוקה פרוסה לפרוסות דקות
זוקיני ירוק חתוך לקוביות קטנות
זוקיני צהוב חתוך לקוביות קטנות
חצי כפית אבקת קארי
4 כפות כוסברה קצוצה
3 פחיות חלב קוקוס
4 כפות גדושות קוביות של מנגו/פפאיה
ההכנה:
1. מחממים סיר (עדיף טפלון) עם שמן זית, ומאדים בתוכו את הרכיבים לפי הסדר הבא: צ'ילי,
ג'ינג'ר, שום, למון גראס, גזר, בצל, כרישה, זוקיני ירוק וצהוב, שעועית ירוקה ואבקת קארי.
2. מערבבים את הכל היטב, ומוסיפים את חלב הקוקוס.
3. מביאים את הכל לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומוסיפים את הכוסברה לאחר שהגזר מגיע לרכות נעימה. 4. מתבלים במעט מלח ופלפל ומעבירים לצלחות עמוקות. מפזרים קשיו מעל ומעטרים בקוביות מנגו מרעננות.