גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מלאי כופתה

של מסעדת אינדירה

NRG מעריב | 17/11/2006 9:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
גבינת אורדה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)
כוס קמח מנופה
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
שמן לטיגון

לרוטב:
3 כפות שמן
400 מיל' חלב
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
כפית כורכום
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
מלח לפי הטעם
כף של קשיו טחון
2-3 כפיות חלב
כפית סוכר
חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים

ההכנה:
1. מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
2. יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
3. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.

הרוטב:
1. מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
2. מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.
3. מוסיפים את העגבניות ואת הפירות היבשים ומטגנים היטב.
4. מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם.
5. לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ואת הקשיו הטחון.
6. מביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.

הערה: את המנה ניתן להגיש עם נאן (לחם).

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים