מלאי כופתה
של מסעדת אינדירה
גבינת אורדה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)
כוס קמח מנופה
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
שמן לטיגון
לרוטב:
3 כפות שמן
400 מיל' חלב
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
כפית כורכום
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
מלח לפי הטעם
כף של קשיו טחון
2-3 כפיות חלב
כפית סוכר
חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים
ההכנה:
1. מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
2. יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
3. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.
הרוטב:
1. מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
2. מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.
3. מוסיפים את העגבניות ואת הפירות היבשים ומטגנים היטב.
4. מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם.
5. לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ואת הקשיו הטחון.
6. מביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.
הערה: את המנה ניתן להגיש עם נאן (לחם).