גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קוקטייל צ'ויה, ג'ינג'ר ופסיפלורה

של עמית לביד ממסעדת "אוקינאווה"

NRG מעריב | 23/10/2006 6:09 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
1/2 מנה אבסלוט ציטרון (לימון)
1/2 מנה צ'ויה (יין שזיפים יפני)
1/2 מנה מי סוכר
1/4 מנה לימון סחוט

ההכנה:
1. מערבבים הכל בשייקר ומוזגים לכוס אולד פאשן.
2. מקשטים מעל בכפית גרעיני פסיפלורה וג'ינג'ר ומגישים.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים