קוקטייל צ'ויה חליטת ורדים
של עמית לביד ממסעדת אוקינאווה
תיון פירות אדומים
חופן עלי ורדים
60 מ"ל מונין ליצ'י
60 מ"ל רום נגריטה
טיפה משקה מוגז לבחירה
ההכנה:
1. משרים את תיון הפירות האדומים עם עלי הוורדים במים רותחים ומסננים.
2. מוסיפים את שאר החומרים.
החומרים לקוקטייל הצ'ויה:
כף קרח כתוש
מנה צ'ויה (יין שזיפים יפני)
30 מ"ל שנאפס אפרסק (ארטיק אפרסק)
חופן עלי ורדים
120 מ"ל של קוקטייל פירות אדומים
ההכנה:
מערבבים הכל בשייקר, מוזגים לכוס יין נמוכה בלי רגלית ומגישים.