גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קוקטייל צ'ויה חליטת ורדים

של עמית לביד ממסעדת אוקינאווה

NRG מעריב | 15/10/2006 7:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים לקוקטייל פירות אדומים:
תיון פירות אדומים
חופן עלי ורדים
60 מ"ל מונין ליצ'י
60 מ"ל רום נגריטה
טיפה משקה מוגז לבחירה

ההכנה:
1. משרים את תיון הפירות האדומים עם עלי הוורדים במים רותחים ומסננים.
2. מוסיפים את שאר החומרים.

החומרים לקוקטייל הצ'ויה:
כף קרח כתוש
מנה צ'ויה (יין שזיפים יפני)
30 מ"ל שנאפס אפרסק (ארטיק אפרסק)
חופן עלי ורדים
120 מ"ל של קוקטייל פירות אדומים

ההכנה:
מערבבים הכל בשייקר, מוזגים לכוס יין נמוכה בלי רגלית ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים