כמעט כמו בניו יורק
במעדניית "דודי" אפשר לקנות קורנדביף מוכן להכנה ביתית. יעל פז - מלמד טועמת
כשמניחים שם את המלפפונים החמוצים שנכבשים במקום ליד נתחי הבשר האדמדמים-חומים, מוסיפים את הלחם שלהם עם החמאה המיוחדת, ושוטפים את הכל עם יין טוב, מבינים שיש הנאות בחיים שאסור לוותר עליהן או להתבייש בהן.
אבל מה שיש ביועזר שייך ליועזר ולאורחיו, ואילו אני רציתי לשמח חברה טובה - לה חגגתי יום הולדת בביתי - עם הבשר שהיא הכי אוהבת. מתברר שיש עצה, והיא עצה מצוינת. אם אתם מחובבי הז'אנר, כדאי גם לכם לנהוג
לפיה. באזור התעשייה של הרצליה פיתוח ישנה מעדנייה שנקראת "דודי" וכל ביקור בה הוא חגיגה בפני עצמה.
אנחנו נתרכז הפעם בקורנדביף שלו, שמגיע ונמכר כשהוא כבר כבוש ומוכן. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכניס אותו לתוך סיר עם הרבה מים, להוסיף פפריקה ושום ולתת לו להתבשל על אש קטנה במשך שלוש שעות. אחר כך יש לחכות שיצטנן, לחתוך לפרוסות דקות, להוסיף ליד חרדל ומלפפונים חמוצים ופלפלים קלויים וכמובן - לחם טרי וטוב עם חמאה, ויש לכם אירוח מושלם בלי לעבוד.
הקורנדביף שיוצא הוא מופלא ואתם תעמדו משתאים לנוכח ההתנפלות הגדולה, שתותיר מהר מאוד את הצלחת ריקה ומיותמת. עכשיו חגים, ויש הרבה אירוחים, והפתרון הזה, תמורת 55 שקל לקילו, הוא מושלם.
דודי, משכית ,32 הרצליה פיתוח, טלפון: 09-9554290