גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


גפילטע פיש בדבש

של מסעדת "סנדר"

NRG מעריב | 22/9/2006 8:47 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
קרפיון שלם 1-1.5 קילו
2 ביצים קשות
2 ביצים חיות
100 גרם קמח מצה
2 בצלים קצוצים
2 גזרים
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות דבש דבורים טהור
מלח על פי הטעם
2 עלי דפנה

ההכנה:
1. את הקרפיון חותכים לפרוסות ומקלפים את העור מכול פרוסה (חשוב לשמור את חתיכות העור שלמות לשימוש בהמשך).
2. מוציאים את כל העצמות שניתן וטוחנים את פרוסות הדג (כולל העצמות שנותרו) במטחנת בשר עם בצל אחד ו-2 ביצים קשות.
3. מעבירים את הדג הטחון לקערה ומוסיפים את הסוכר, הדבש, מלח, פלפל וקמח המצה ו-2 ביצים חיות ולשים עד ליצירת עיסה אחידה.
4. מהעיסה שנוצרה יוצרים קציצות בגודל בינוני ואותן עוטפים בעור של הדג שקילפנו בתחילת ההכנה.
5. את הקציצות מכניסים לתוך סיר כשבתחתיתו מניחים בצל וגזר פרוסים.
6. מוסיפים עוד חצי כפית סוכר וחצי כפית פלפל שחור ומים עד לכיסוי קציצות הדגים.
7. מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה למשך כשעתיים וחצי.
8. בכלי הגשה מניחים את הקציצות ויוצקים מעליהם את הרוטב בסיר.
9. מעבירים למקרר למשך לילה עד שהרוטב נקרש.
10. מומלץ להגיש בליווי גזרים וחזרת ביתית חריפה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים