גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


את מסובבת, כפרה?

הנה כמה קוקטיילים שיעבירו לכם את הארוחה המפסקת במצב רוח שמח

רותם רוזנטל | 25/9/2006 9:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
השנה האחחרונה היתה שנת שיא לקוקטיילים. תחת כל ברמן רענן הסתתרו לפחות 5 קוקטיילים ייחודיים שהוא רקח בעצמו אחרי אינספור ניסויים וכל חברת אלכוהול ניסתה למתג את עצמה בעזרת מתכונים מורכבים במיוחד.

אם לפני שנתיים כל בעל בר התפאר ב-30 סינגל מאלטים שעומדים לו על הבר, הרי שהיום הוא חייב גם תפריט קוקטיילים מפותח במיוחד כדי למשוך את הקהל.

ומכיוון שאין כמו הארוחה המפסקת (למי שצם) ויום כיפור (למי שלא בתענית) כדי ליהנות מכמה דרניקים לעניין, שווה לכם למצל את המומנטום. פשוט תזמינו את כל החברים ותתחילו להשוויץ מעל הבלנדר. אם בא לכם להוסיף אקסטרה - שיק לתדמית שלכם, הנה כמה מתכונים שיסייעו לכם במשימה.
קוקטייל
קוקטייל "סברסיטה". צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור
קוקטייל "סברסיטה" מהבר "ג'ואיש פרינסס"

החומרים:
3 סברסים
30 מ"ל שמנת מתוקה
60 מ"ל וודקה

ההכנה:
1. מקלפים את הסברס, מערבלים בבלנדר במשך דקה ומסננים.
2. מחזירים לבלנדר השטוף את מיץ

הסברס ומוסיפים את הקרח, הוודקה ושמנת מתוקה.
3. מוזגים לכוס מרטיני או קוקטייל.

קוקטייל תפוח בדבש של אילן אביצור מחברת "הכרם"

החומרים:
תפוח
20 מ"ל רום "הוואנה קלאב"
20 מ"ל ליקר "ארטיק" בטעם תפוח
כפית דבש
כוס קרח כתוש

ההכנה:
1. מרוקנים את התפוח מהבשר שלו. משאירים חלק ממנו, כדי שהתפוח ישמור על יציבות.
2. את בשר התפוח שהוצאנו שמים בבלנדר יחד עם כל החומרים.
3. מערבלים הכל עד לקבלת מרקם ברד ומוזגים לתוך מעטפת התפוח.
4. מגישים עם קשית.

קוטייל תפוח בדבש. צילום: יחסי ציבור
קוטייל תפוח בדבש. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

מוחיטו רימונים ממסעדת "אינגריד"

החומרים:
כף רימונים
60 מ"ל וודקה סטולי
30  מ"ל קסיס
1/4 מיץ לימון
30 מ"ל מיץ ליים
1/4 מי סוכר
60 מ"ל מיץ קרנברי
קרח

ההכנה:
1. משקשקים בשייקר את הרכיבים
2. מסננים לכוס דאבל רוק.

וודקה, תפוחים וליצ'י מקייטרינג פלטינה

חומרים ל-4 שותים:
כוס וודקה
כוס שמפניה
כוס וחצי סיידר תפוחים
4 יחידות ליצ'י
4 ענפי נענע
כוס קרח כתוש

הכנה:
1. משקשקים את כל החומרים.
2. מוזגים לכוסות קוקטייל.

קוקטייל
קוקטייל "טמפטיני". צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

טמפטיני (אפל מרטיני) של הבר "טמפטיישן"

החומרים:
30  מ"ל קולברו תפוח
30  מ"ל צינזנו אקסטרה דריי
30  מ"ל מיץ תפוחים
30  מ"ל וודקה

ההכנה:
1. לערבב את כל המרכיבים עם קרח בשייקר (לא לנער).
2. למזוג לכוס מרטיני מצוננת
3. לקשט עם פלח תפוח.

קולד אפל משפחתי של יעל פריד מה"באגסי ביסטרו בר"

החומרים:
בקבוק יין לבן יבש
240 מ"ל ליקר פיג'לינג
240 מ"ל וודקה
180 מ"ל שנפס תפוח
חצי ליטר מיץ תפוחים
5 מסמרי ציפורן
6 מקלוני קינמון
קוביות מ-3 תפוחי עץ ירוקים

ההכנה:
1. משרים את כל המרכיבים יחד ללילה במקרר.
2. מוזגים לכוס יין.

צ'ויה חליטת ורדים. צילום: יחסי ציבור
צ'ויה חליטת ורדים. צילום: יחסי ציבור יחסי ציבור

צ'ויה חליטת ורדים של עמית לביד מ"אוקינאווה"

החומרים:
כף קרח כתוש
60 מ"ל צ'ויה (יין שזיפים יפני)
30 מ"ל שנפס אפרסק
חופן עלי ורדים

לקוקטייל פירות אדומים:
2 תיונים של פירות אדומים
חופן עלי ורדים
2 מנות של מונין ליצ'י
2 מנות רום נגריטה
קצת משקה מוגז (לבחירה)

ההכנה:
1. משרים את התיונים עם עלי הורדים במים רותחים ומסננים. מוסיפים את שאר המרכיבים.
2. מוסיפים את שתי מנות הקוקטייל לשאר החומרים ומערבבים הכל בשייקר.
3. מוזגים לכוס יין לואו - בול ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים