את מסובבת, כפרה?
הנה כמה קוקטיילים שיעבירו לכם את הארוחה המפסקת במצב רוח שמח
אם לפני שנתיים כל בעל בר התפאר ב-30 סינגל מאלטים שעומדים לו על הבר, הרי שהיום הוא חייב גם תפריט קוקטיילים מפותח במיוחד כדי למשוך את הקהל.
ומכיוון שאין כמו הארוחה המפסקת (למי שצם) ויום כיפור (למי שלא בתענית) כדי ליהנות מכמה דרניקים לעניין, שווה לכם למצל את המומנטום. פשוט תזמינו את כל החברים ותתחילו להשוויץ מעל הבלנדר. אם בא לכם להוסיף אקסטרה - שיק לתדמית שלכם, הנה כמה מתכונים שיסייעו לכם במשימה.

החומרים:
3 סברסים
30 מ"ל שמנת מתוקה
60 מ"ל וודקה
ההכנה:
1. מקלפים את הסברס, מערבלים בבלנדר במשך דקה ומסננים.
2. מחזירים לבלנדר השטוף את מיץ
3. מוזגים לכוס מרטיני או קוקטייל.
החומרים:
תפוח
20 מ"ל רום "הוואנה קלאב"
20 מ"ל ליקר "ארטיק" בטעם תפוח
כפית דבש
כוס קרח כתוש
ההכנה:
1. מרוקנים את התפוח מהבשר שלו. משאירים חלק ממנו, כדי שהתפוח ישמור על יציבות.
2. את בשר התפוח שהוצאנו שמים בבלנדר יחד עם כל החומרים.
3. מערבלים הכל עד לקבלת מרקם ברד ומוזגים לתוך מעטפת התפוח.
4. מגישים עם קשית.

החומרים:
כף רימונים
60 מ"ל וודקה סטולי
30 מ"ל קסיס
1/4 מיץ לימון
30 מ"ל מיץ ליים
1/4 מי סוכר
60 מ"ל מיץ קרנברי
קרח
ההכנה:
1. משקשקים בשייקר את הרכיבים
2. מסננים לכוס דאבל רוק.
חומרים ל-4 שותים:
כוס וודקה
כוס שמפניה
כוס וחצי סיידר תפוחים
4 יחידות ליצ'י
4 ענפי נענע
כוס קרח כתוש
הכנה:
1. משקשקים את כל החומרים.
2. מוזגים לכוסות קוקטייל.

החומרים:
30 מ"ל קולברו תפוח
30 מ"ל צינזנו אקסטרה דריי
30 מ"ל מיץ תפוחים
30 מ"ל וודקה
ההכנה:
1. לערבב את כל המרכיבים עם קרח בשייקר (לא לנער).
2. למזוג לכוס מרטיני מצוננת
3. לקשט עם פלח תפוח.
החומרים:
בקבוק יין לבן יבש
240 מ"ל ליקר פיג'לינג
240 מ"ל וודקה
180 מ"ל שנפס תפוח
חצי ליטר מיץ תפוחים
5 מסמרי ציפורן
6 מקלוני קינמון
קוביות מ-3 תפוחי עץ ירוקים
ההכנה:
1. משרים את כל המרכיבים יחד ללילה במקרר.
2. מוזגים לכוס יין.

החומרים:
כף קרח כתוש
60 מ"ל צ'ויה (יין שזיפים יפני)
30 מ"ל שנפס אפרסק
חופן עלי ורדים
לקוקטייל פירות אדומים:
2 תיונים של פירות אדומים
חופן עלי ורדים
2 מנות של מונין ליצ'י
2 מנות רום נגריטה
קצת משקה מוגז (לבחירה)
ההכנה:
1. משרים את התיונים עם עלי הורדים במים רותחים ומסננים. מוסיפים את שאר המרכיבים.
2. מוסיפים את שתי מנות הקוקטייל לשאר החומרים ומערבבים הכל בשייקר.
3. מוזגים לכוס יין לואו - בול ומגישים.