גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קציצות תפוחי אדמה ולוקוס (בסטיל)

של השף אלון פור ממסעדת "ארנולד"

NRG מעריב | 20/9/2006 8:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הבסטיל היא מנה ראשונה במטבח הטריפוליטאי המסורתי. בדרך כלל, המנה ממולאת בבשר טחון. לכבוד ראש השנה, המילוי הוא דג.

כמות: 4 מנות

החומרים:
4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם, מקולפים, מעוכים למחית
1 ביצה קשה קלופה וחתוכה לקוביות
200 גרם פילה לוקוס נקי מעצמות, קצוץ גס
חצי חבילת כוסברה, שטופה וקצוצה
2 בצלים בינוניים, קלופים וקצוצים
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 ביצים
כ-1/2 כוס שמן לטיגון

לבלילה:
3/4 כוס קמח
1 ביצה טרופה
2 כפות מים

ההכנה:
1. מניחים בקערה את מחית תפוחי האדמה, מוסיפים את קוביות הביצה הקשה, הדג המאודה, כוסברה והבצלים הקצוצים, מתבלים בכורכום, מלח, פלפל, קינמון, מוסיפים את הביצה ומערבבים לעיסה אחת.
2. מחממים את השמן לטיגון, צרים מהעיסה כופתאות בצורת אליפסה באורך של כ-10 ס"מ, מגלגלים אותן בקמח, ביצה טרופה ומטגנים בשמן החם דקות אחדות מכל צד, עד לגוון זהוב.
3. מגישים עם חצי לימון.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים