פטאטאס בראבס
של הטאפאס בר ארבינקא
6 תפו"א חתוכים לקוביות וחצי מטוגנים בשמן עמוק
1/2 בצל סגול גדול חתוך לקוביות
3 כפות שומן אווז
ענף קטן של תימין
2 שיני שום כתושות
רסק עגבניות בסיסי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
הכנה:
1. מחממים מחבת עם כף שומן אווז, עד שהיא מעלה עשן.
2. זורקים את תפוחי האדמה למחבת, ומטגנים עד שהם מתחילים להשחים.
3. מוסיפים בצל סגול קצוץ וממשיכים לטגן.
4. מסיימים עם שום כתוש, תימין, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה.
5. סופגים שמן, ומגישים מיד.