גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פטאטאס בראבס

של הטאפאס בר ארבינקא

NRG מעריב | 28/8/2006 8:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
6 תפו"א חתוכים לקוביות וחצי מטוגנים בשמן עמוק
1/2 בצל סגול גדול חתוך לקוביות
3 כפות שומן אווז
ענף קטן של תימין
2 שיני שום כתושות
רסק עגבניות בסיסי
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

הכנה:
1. מחממים מחבת עם כף שומן אווז, עד שהיא מעלה עשן.
2. זורקים את תפוחי האדמה למחבת, ומטגנים עד שהם מתחילים להשחים.
3. מוסיפים בצל סגול קצוץ וממשיכים לטגן.
4. מסיימים עם שום כתוש, תימין, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה.
5. סופגים שמן, ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים