גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שכבות מוס שוקולד לבן ופירות טרופיים

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

NRG מעריב | 23/8/2006 8:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
מנה קלה להכנה, אך את השלב הראשון יש לבצע יום מראש.

כמות: 6-4 מנות

החומרים:
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
2 כוסות קוביות קטנות של פירות טרופיים בשלים (אננס, פפאיה, מנגו וכדומה)
1 פסיפלורה בשלה

ההכנה:
1. יום לפני ההגשה מביאים לרתיחה בסיר את השמנת המתוקה (נזהרים שלא תישרף), מסירים מהאש
ומוסיפים את השוקולד הקצוץ.
2. מערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי והתערובת אחידה וחלקה.
3. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
4. למחרת מקציפים את התערובת לקצפת יציבה.
5. יוצקים לכל כוס 3-2 כפות קצפת, משטחים ומעבירים את הכוסות למקפיא לחצי שעה. את הקצפת שנותרה שומרים בינתיים במקרר.
6. מערבבים בקערה את קוביות הפירות עם תוכן הפסיפלורה.
7. מוציאים מהמקפיא את הכוסות ומניחים על הקצפת שכבה של פירות, עליה שכבה נוספת של קצפת ומעל כף גדושה של קוביות פירות.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים