גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טארט אפרסקים עם קראמבל וקרם פרש

של השפית איילת אור ממסעדת OM

NRG מעריב | 4/8/2006 8:51 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:

לבצק פריך:
250 גרם קמח
100 גרם סוכר
125 גרם חמאה
1 ביצה
מעט גרדת לימון

לאפרסקים:
6 אפרסקים בשלים ומוצקים חצויים ללא הגרעין
1 וחצי כוס סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כוס פירורי לחם

ההכנה:

הבצק:
1. במעבד מזון מערבבים את כל החומרים מלבד הביצה.
2. שנוצרים פירורים מוסיפים את הביצה, מעבדים מעט עד שנוצר בצק חלק.
3. מניחים במקרר במשך שעה (מומלץ להכין את הבצק יום מראש).
4. מרדדים את הבצק לעובי דק (עם יש צורך מקמחים) על תבנית ומקררים במקרר במשך חצי שעה.
5. שומרים 1/4 מכמות הבצק בצד.

המנה: 
1. מערבבים את כל החומרים בקערת עירבוב מלבד פירורי הלחם, ומניחים במקרר במשך שעה.
2. מפזרים על התבנית עם הבצק 1/2 כוס פירורי לחם.
3. מסדרים את חצאי האפרסק על הבצק בצורה יפה.
4. מפזרים מעל פירורי בצק קטנים (אפשר לגרר עם פומפייה גסה).
5. אופים בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות במשך 25 דקות.
6. מגישים עם קרם פרש ופירות יער.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים