גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרפצ'יו אננס תות וסורבה יוגורט

של הקונדיטור יניב בהרום, ממסעדת לוקאס

NRG מעריב | 2/8/2006 8:26 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:

לקרפצ'יו:
3 אננס טרי
2 ק"ג תות טרי

לסורבה:
1 ק"ג יוגורט 4.5 אחוז
130 גרם אבקת סוכר
100 גרם ליקר שוקולד לבן
1 מיץ לימון טרי

לרוטב טופי אייריש קרים:
500 גרם סוכר
400 גרם שמנת 42 אחוז
100 גרם חמאה
100 גרם חלב
100 מ"ל אייריש קרים

ההכנה:

הקרפצ'יו:
1. מניחים ניילון נצמד בתוך מגש בגודל 40X40.
2. פורסים במנדולינה את האננס.
3. פורסים את התות דק ככל האפשר - מכל תות אמורות להתקבל 7-8 פרוסות.
4. מניחים שכבה של אננס בתחתית התבנית, מעליו את התותים ומעליהם שוב אננס ותותים
5. עוטפים בניילון נצמד ומעליו מניחים משקולת כלשהי ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
6. משחררים את המשקולת מהתבנית, הופכים את הקרפצ'יו על קרש חיתוך חותכים בעדינות למנות.

הסורבה יוגורט:
1. מערבבים בבלנדר ידני את היוגורט, אבקת הסוכר, ליקר השוקולד הלבן ומיץ הלימון.
2. מסננים את הנוזל ומעבירים למקרר ל- 4-5 שעות.
3. מעבירים במכונת גלידה.

רוטב טופי אייריש קרים:
1. ממיסים סוכר לקרמל בהיר, פותחים את הקרמל תוך כדי שפיכה של השמנת לתוך הקרמל בזהירות, מוסיפים חמאה, חלב, אייריש קרים.
2. מקררים את הרוטב לפחות 4 שעות במקרר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים