גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרפצ'יו חציל עם זרעי עגבנייה, שמן זית ומרווה

של דלית גור, גורמה

NRG מעריב | 1/8/2006 8:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: מנה אחת

החומרים:
1 חציל
3 כפות זרעי עגבנייה
5 כפות שמן זית
5 עלי מרווה
מלח, פלפל
שום קונפי (שום אפוי על קליפתו בתנור או מבושל בשמן זית)

ההכנה:
1. מנקבים את החציל בעזרת סכין חדה או במזלג.
2. מניחים בתנור או מתחת לגריל וצולים. נזהרים לא לצלות יותר מדי.
3. מסירים את קליפתו השרופה של החציל ומעמידים על מגש לחצי שעה, לניקוז נוזלים.
4. בעזרת סכין יוצרים חתך בחציל באמצעו עד הקצה. יש להקפיד לא לחצות אותו.
5. מניחים בצלחת את החציל, יוצקים לתוכו את זרעי העגבנייה, ומסביבו ועליו מניחים את הקונפי שום.
6. מתבלים במעט מלח, מעט פלפל, שמן זית ועלי המרווה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים