קרפצ'יו חציל עם זרעי עגבנייה, שמן זית ומרווה
של דלית גור, גורמה
החומרים:
1 חציל
3 כפות זרעי עגבנייה
5 כפות שמן זית
5 עלי מרווה
מלח, פלפל
שום קונפי (שום אפוי על קליפתו בתנור או מבושל בשמן זית)
ההכנה:
1. מנקבים את החציל בעזרת סכין חדה או במזלג.
2. מניחים בתנור או מתחת לגריל וצולים. נזהרים לא לצלות יותר מדי.
3. מסירים את קליפתו השרופה של החציל ומעמידים על מגש לחצי שעה, לניקוז נוזלים.
4. בעזרת סכין יוצרים חתך בחציל באמצעו עד הקצה. יש להקפיד לא לחצות אותו.
5. מניחים בצלחת את החציל, יוצקים לתוכו את זרעי העגבנייה, ומסביבו ועליו מניחים את הקונפי שום.
6. מתבלים במעט מלח, מעט פלפל, שמן זית ועלי המרווה.