גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פילה בס צרוב ביין לבן ולימון,על קרם כרובית

של השפית איילת אור ממסעדת OM

NRG מעריב | 26/7/2006 8:21 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 מנות

החומרים:

לקרם הכרובית:
1 ראש כרובית מפורק לפרחים קטנים חלוט במים רותחים ל-7 דקות
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 תפו"א מבושל ומקולף

טוחנים הכל במעבד מזון למחית חלקה ולתבל במלח, אגוז מוסקט ופלפל לבן

לרוטב החמאה האדומה:
1 כוס יין אדום
2 בצלי שאלוטס' קצוצים
1 מקל קינמון
3 שיני שום פרוסות
4 ענפי טימין

מחממים ומצמצמים ל-1/4 כוס

ההכנה:
1. מקמחים קלות 4 יחידות פילה בס נקי מעצמות, ומניחים במחבת חמה עם שמן זית.
2. מפזרים על הדג עלי מרווה ומלח. 
3. צורבים כ-2 דקות.
4. הופכים את הדג, וסוחטים מיץ מלימון 1 ו-4 כפות יין לבן.
5. מבשלים במשך 5-6 דקות.

לרוטב:
1. מניחים במחבת את היין המצומצם, ומרתיחים במשך 2 דקות.
2. מוסיפים 50 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות, כל פעם קוביה אחת ומערבבים היטב.

הרכבת המנה:
1. מניחים את קרם הכרובית, עליו את הדג ומפזרים רוטב מסביב.
2. מגישים עם ברוקולי מוקפץ בשמן זית, מרווה ופלח לימון.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים