גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


עדשים אורגניות עם עשבי תיבול, שמנת חמוצה וחציל קלוי

של רהב הררי ממסעדת מרתה

NRG מעריב | 11/7/2006 8:19 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 מנות

החומרים:
2 חצילים בינוניים (200 גרם)
כף גדושה של תערובת כוסברה, נענע, אורגולה, בזילקום - קצוצים גס בכמות שווה
3 כפות שמן זית
3/4 כף מיץ לימון
שן גדולה של שום כתוש
מלח
פלפל לבן
בצל סגול קצוץ דק
250 מ"ל עדשים אורגניות שחורות
1/2 ליטר ציר ירקות (או מרק ירקות מסונן)
4 כפות שמנת חמוצה

הכנה:
1. מבשלים את העדשים עם ציר הירקות (אפשר גם לבשל במים עם 1 גזר, 1 בצל, קלוף וצרור טימין), עד להתרככות, מסננים ומקררים.
2. שורפים את החצילים על האש, מקלפים ומחלקים לרצועות עבות ומקררים, מטבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון.
3. מערבבים את העדשים עם עשבי תיבול, שום, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומתקנים טעמים.

ההגשה:
מגישים בצלחת רצועות של פילה חציל, 3 כפות סלט עדשים ושמנת חמוצה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים