גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


יאפרקיס

של טלי תדהר–ציפרוני ממסעדת "קמליה"

NRG מעריב | 3/7/2006 9:17 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים:
קדירת חרס שניתן לאפות בה
עלי גפן ממולאים באורז (ניתן לקנות בכל מרכול)

4 כוסות אורז מבושל
חצי כוס שמיר קצוץ
3 כפיות מיץ לימון
מלח/פלפל

מערבבים את כל המרכיבים בקערה

1 ק"ג בשר בקר טחון
100 גרם משמישים יבשים
50 גרם צנוברים
2 בצלים קצוצים
מעט שמן זית
100 גרם צימוקים

ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים מעט את הבצל.
2. מוסיפים את הבשר ומפרידים את הגושים.
3. מבשלים את פרורי הבשר במשך 10 דקות.
4. מוסיפים את הפירות היבשים והצנוברים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהנוזלים נספגים.

ההגשה:
1. מסדרים את המנה בקדירת החרס. מניחים את האורז המתובל כשכבה ראשונה.
2. מהדקים את הבשר והפירותכשכבה שנייה.
3. מסדרים את עלי הגפן הממולאים באורז על כל פני הבשר.
4. מורחים על עלי הגפן שמן זית ומכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך חצי שעה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים