גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קוקטייל דגים ים תיכוני על קונפי עגבניות תמר ושמן שומשום

של השף רונן כהן ממסעדת פסיפיק

NRG מעריב | 29/6/2006 9:50 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 מנות.

החומרים:
לקצוץ גב בסכין: 200 גרם דניס טרי, 200 גרם בורי טרי, 150 גרם טונה  אדומה טרייה
2 בצל שאלוט קצוץ
1 יחידה פלפל צ'ילי
4 זיתי קלמטה
צרור כוסברה ונענע קצוצה
מיץ משני לימונים
שמן זית
מלח ים ופלפל גרוס
1 ק"ג עגבניות תמר קשות ואדומות
4 שיני שום כתושות
כף טימין קצוץ
4 כפות שמן שומשום

ההכנה:
1. חורצים 2 חריצים על העגבניה וחולטים במים רותחים ,מוציאים למי קרח ומקלפים.
2. חותכים אותן ל- 4 רבעים, מנקים, מגרענים ומייבשים.
3. מניחים את העגבניות על תבנית ונייר אפייה.
4. מערבבים בקערה את השום, הטימין, מלח, פלפל ושמן שומשום.
5. מברישים את העגבניות במרינדה ואופים בתנור 3 שעות בטמפרטורה של 110 מעלות.
6. לאחר שהקונפי מוכן והתקרר מסדרים אותו בתחתית כוס מרטיני, או בצלחת הגשה (כמו בתמונה). 7. מתבלים את הדגים בירקות הקצוצים, עשבי התיבול ותבלינים, מניחים בכוס מרטיני ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים