גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


כנאפה

של מסעדת כנאפה

NRG מעריב | 23/6/2006 8:20 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 סועדים.

החומרים:
רבע קילו אטריות קדאיף
100 גרם שומן - חמאה\מרגרינה (מומס)
350 גרם גבינת ריקוטה בלי מלח

לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
כפית מי ורדים (לפי טעם)

הכנת הסירופ:
1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ.
2. לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.

הכנאפה:
1. במחבת בגודל הרצוי (מומלץ קוטר 26) יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.
2. מהדקים את האטריות לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות.
3. מסדרים את הגבינה בצורה אחידה מעל הקדאיף.
4. מניחים על הגז על אש בינונית.
5. בזמן שהכנאפה מתבשל מסובבים אותו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ- 10-15 דקות.
6. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.
7. יוצקים את הסירופ מעל הכנאפה ומגישים.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים