גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק טום יאם קאי

של השף רונן כהן ממסעדת פסיפיק

NRG מעריב | 22/6/2006 8:46 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
החומרים
לציר העוף:
300 גרם עצמות עוף
בצל גדול
גזר גדול
ראש סלרי בינוני
ראש סלרי אמריקאי
שורש פטרוזיליה
יחידת ג'ינג'ר
יחידת למון גראס
פלפל אדום
פלפל צהוב
צרור כוסברה
80 גרם שורש גלנגל

מניחים בסיר את עצמות העוף בתוספת כל הירקות חתוכים גס, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. מסננים.

למרק:
1 יחידה של חזה עוף חתוך לרצועות דקות
100 גרם כרוב סיני חתוך לרצועות
30 גרם פטריות שמפניון פרוסות
30 גרם פטריות ירדן פרוסות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
חצי כוס חלב קוקוס
מיץ מלימון
3 כפות ריבת צ'ילי (ניתן להשיג במכולות אסיאתיות)

ההכנה:
1. מוספים לציר המרק שסיננו את ריבת הפלפלים בתוספת הירקות החתוכים.
2. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
3. מוסיפים את רצועות העוף, מיץ מחצי לימון וחלב קוקוס.
4. מבשלים עוד חמש דקות.
5. מוזגים את המרק לקערות ומעטרים בתפרחת כוסברה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים