גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קבב סינייה

של טלי תדהר ממסעדת "קמליה"

NRG מעריב | 21/6/2006 8:25 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 6 מנות.

החומרים:
1 ק"ג בשר טחון מעורב עגל וטלה
2 בצלים קצוצים דק
מלח, פלפל שחור גרוס
לערבב הכל יחד ולהכין קציצות בקוטר של 6 ס"מ

פרוסות חציל מטוגנות כמספר הקציצות
4 בצלים פרוסים ומטוגנים היטב
2 כוסות טחינה גולמית מעורבות עם אותה כמות של מים, מיץ מלימון וחצי
מלח
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צנוברים קלויים

הכנה:
1. מכינים את הקציצות ולצלות אותן על גריל משומן או על מחבת ברזל משומן.
2. מכינים בתבנית את פרוסות החצילים בתחתית, עליהן מפזרים את הבצל המטוגן, מניחים על כל פרוסה קציצה ושופכים על הכל את הטחינה.
3. מכניסים לתנור חם מאד למשך 10 דקות.
4. מפזרים למעלה פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
5. מגישים מיד (לא מומלץ להגיש מחומם, ניתן להכין עד שלב התנור).

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים