זה לא בלוף. זה לוף
תמיד חלמתם על ג'וב קולינרי בצבא? אז הנה, השב"כ מחפש טבח
לכאורה נראה התפקיד פשוט וקל עבור שפים מקצועיים, אבל בשב"כ כמו בשב"כ, אפילו כדי להיות אחראי על המטבח יצטרכו המועמדים לעמוד בתנאי קבלה מחמירים.
בין השאר, השף הרצוי צריך להיות בוגר בית ספר למלונאות, בעל ניסיון של שלוש שנים כמפעיל מטבחים או
טבח וידע וניסיון ברכש ובניהול מוצרי מזון. תעודת שף תהווה יתרון משמעותי.
לפי המודעה שפרסם השב"כ באתר הדרושים שלו באינטרנט, מייעד השירות את השף הנבחר לתפקיד של סגן מנהל המטבח הגדול במטה הארגון באזור תל-אביב. השף יפקח על הכנת המזון, ידאג לשליחת מזון ליחידות החוץ של השירות, שניזונות משירותי קייטרינג, ויפקח על ניקיון המטבחים ותנאי התברואה שבהם.