גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סביצ'ה דניס

של השף יוגב ירוס מסעדת בליני

NRG מעריב | 19/5/2006 8:00 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: מנה ליחיד 

החומרים:
120 גר' בשר דניס נקי מעור ועצמות - פרוס דק לעובי של כ-3/4 ס"מ
מיץ מחצי לימון
1 כוס שמן זית איכותי
1/2 כוס עגבניות לחות
מלח ים גס, פלפל שחור גרוס
צנונית פרוסה לפרוסות דקיקות ושקופות
1/2 כפית עלי קורנית

ההכנה:
1. שמן עגבניות - טוחנים יחד את שמן הזית והעגבניות הלחות, טוחנים היטב עד שהעגבניות הופכות ממש לרסק.
2. מסננים ומקבלים שמן אדמדם בניחוח עגבניות.
3. את השמן ניתן לשמור לשימוש בעתיד לתיבול סלטים, דגים, בשר וכל מה שתרצו. זהו שמן נהדר.
4. מסדרים את פרוסות הדג בעיגול יפה.
5. מטפטפים מלמעלה את מיץ הלימון, כשני כפיות של השמן האדום.
6. מפזרים מלמעלה את פרוסות הצנונית ועלי הקורנית.
7. מגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים