גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סביצ'ה קוקי סאן ז'אק על קרפצ'ו סלק

של יולי מזרחי ממסעדת קזנקי

NRG מעריב | 18/5/2006 6:56 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
כמות: 4 סועדים.

החומרים:
200 גר' קוקי סאן ג'ק
2 יח' סלק לא  מבושל, מקולף ופרוס דק
2 תפוזים מפולטים
100 גר' רוקט
8 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

ההכנה:
1. פורסים  חצי מכמות הקוקי סאן ג'ק לפרוסות דקות מאוד, מתבלים עם חצי מכמות שמן הזית וחומץ בלסמי, מוסיפים פלפל ומלח.
2. מתבלים את הסלק הפרוס עם שמן זית ובלסמי.
3. מכינים סלט עם הרוקט, פילה התפוזים ורצועות דקות מרבע סלק.
4. מניחים על הצלחת את קרפצ'ו הסלק בצורת פרח פתוח, באמצע הפרח מניחים את סלט הרוקט ומעל, את הקרפצ'ו קוקי סאן ג'ק.
5. את החצי השני של הקוקי סאן ג'ק מקפיצים עם מעט שמן זית ומסדרים מסביב לקרפצ'ו הסלק.
6. מפזרים בעדינות מלח ופלפל מעל הצלחת ומטפטפים מעט שמן זית.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים