סביצ'ה קוקי סאן ז'אק על קרפצ'ו סלק
של יולי מזרחי ממסעדת קזנקי
החומרים:
200 גר' קוקי סאן ג'ק
2 יח' סלק לא מבושל, מקולף ופרוס דק
2 תפוזים מפולטים
100 גר' רוקט
8 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ההכנה:
1. פורסים חצי מכמות הקוקי סאן ג'ק לפרוסות דקות מאוד, מתבלים עם חצי מכמות שמן הזית וחומץ בלסמי, מוסיפים פלפל ומלח.
2. מתבלים את הסלק הפרוס עם שמן זית ובלסמי.
3. מכינים סלט עם הרוקט, פילה התפוזים ורצועות דקות מרבע סלק.
4. מניחים על הצלחת את קרפצ'ו הסלק בצורת פרח פתוח, באמצע הפרח מניחים את סלט הרוקט ומעל, את הקרפצ'ו קוקי סאן ג'ק.
5. את החצי השני של הקוקי סאן ג'ק מקפיצים עם מעט שמן זית ומסדרים מסביב לקרפצ'ו הסלק.
6. מפזרים בעדינות מלח ופלפל מעל הצלחת ומטפטפים מעט שמן זית.