סלט אנדיב ובצל ירוק
של השף אבי קונפורטי ממסעדת צ'ימיצ'נגה
4 ראשי אנדיב בלגי איכותי ובהיר מופרדים לעלים
4 אגסים אדומים נקיים ופרוסים פלחים
כוס עלי בייבי חרדל
1/2 כוס בצל ירוק
4 כפות אגוזים מעורבים (מלך, לוז, מקדמיה) קצוצים גס
גבינה כחולה (רוקפור או סטילטון)
וינגרט גרגירי חרדל ובצלים
2 בצל ירוק מזן ברלטה בעל פקעות גדולות מזן פרוס דק דק (עכשיו זו העונה)
וינגרט גרגירי חרדל ובצלים:
כף חרדל גרגירים
כף גרגירי חרדל יבשים קלויים
כוס שמן אגוזים
1/2 כוס חומץ אגוזים או חומץ שרי
כפית מלח
כפית סוכר
מרסקים את כל המרכיבים בבלנדר ומסננים.
להרכבת המנה:
1. במרכז צלחת גדולה מסדרים את העלים השונים, האנדיב, הבצל הירוק, פלחי האגסים, מעליהם מפזרים את חתיכות הגבינה ואת האגוזים (הסלט בנוי משכבות לא סמטריות)
2. יוצקים מעט מוינגרט החרדל והבצלים על הסלט ומסביבו.