גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


רביולי ארבע גבינות

מסעדת דון ויטו

NRG מעריב | 23/4/2006 10:45 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:

400 גרם רביולי בטטה
150 גרם שמנת מתוקה
20 גרם חמאה
½ בצל קצוץ
1 כף שמן זית
ארבע סוגי גבינות
כף מכל סוג: רוקפור, מוצרלה, פרמזן, גורגונזולה
כפית פטרוזיליה קצוצה
½ כפית רוזמרין וטימין קצוץ
מלח פלפל לפי טעם

ההכנה:

1. להכנת הרביולי: לבשל במים רותחים עם מעט שמן זית. ברגע שהרביולי צף מעט מעל המים הוא מוכן להגשה.
2. להכנת הרוטב: מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את החמאה והשמן.
3. מוסיפים למחבת את הבצל, מבשלים עד להזהבה של הבצל ואליו מוסיפים את השמנת ואת ארבעת סוגי הגבינות.
4. מוסיפים לרוטב את הפטרוזיליה, עשבי תיבול ומלח פלפל לפי הטעם.
5. ממתינים דקה להסמכה של השמנת והגבינות ומוסיפים למחבת את הרביולי.
6. מקפיצים ומערבבים את הרביולי והרוטב כחצי דקה, ומגישים. מומלץ לפזר פרמזן מגורדת ומעט פטרוזיליה על המנה.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים