רביולי ארבע גבינות
מסעדת דון ויטו
400 גרם רביולי בטטה
150 גרם שמנת מתוקה
20 גרם חמאה
½ בצל קצוץ
1 כף שמן זית
ארבע סוגי גבינות
כף מכל סוג: רוקפור, מוצרלה, פרמזן, גורגונזולה
כפית פטרוזיליה קצוצה
½ כפית רוזמרין וטימין קצוץ
מלח פלפל לפי טעם
ההכנה:
1. להכנת הרביולי: לבשל במים רותחים עם מעט שמן זית. ברגע שהרביולי צף מעט מעל המים הוא מוכן להגשה.
2. להכנת הרוטב: מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את החמאה והשמן.
3. מוסיפים למחבת את הבצל, מבשלים עד להזהבה של הבצל ואליו מוסיפים את השמנת ואת ארבעת סוגי הגבינות.
4. מוסיפים לרוטב את הפטרוזיליה, עשבי תיבול ומלח פלפל לפי הטעם.
5. ממתינים דקה להסמכה של השמנת והגבינות ומוסיפים למחבת את הרביולי.
6. מקפיצים ומערבבים את הרביולי והרוטב כחצי דקה, ומגישים. מומלץ לפזר פרמזן מגורדת ומעט פטרוזיליה על המנה.