קוביות קוקוס ושוקולד לבן עם אגוזים וחמוציות מיובשות
של שי-לי אנג'ל ליפא
1/2 כוס אגוזי מקדמיה או שקדים קלופים
1/2 כוס פיסטוקים קלופים
200 גר' שוקולד לבן
1 פחית חלב ממותק (397 גר')
200 גר' קוקוס טחון
1/2 כוס חמוציות מיובשות
ההכנה:
קולים את האגוזים ואת הפיסטוקים כחצי דקה במיקרוגל, ומצננים היטב. ממיסים את השוקולד
במיקרוגל או מעל אמבט מים חמים, מוסיפים את החלב הממותק, הקוקוס, החמוציות והאגוזים ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית אלומיניום חד פעמית בגודל 22X17 ס"מ ומצננים לפחות שלוש שעות
במקרר, עד שהתערובת מתקשה. חותכים לקוביות בגודל 2X2 ושומרים במקרר.