גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קוביות קוקוס ושוקולד לבן עם אגוזים וחמוציות מיובשות

של שי-לי אנג'ל ליפא

NRG מעריב | 9/4/2006 9:15 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים ל-כ-100 קוביות:
1/2 כוס אגוזי מקדמיה או שקדים קלופים
1/2 כוס פיסטוקים קלופים
200 גר' שוקולד לבן
1 פחית חלב ממותק (397 גר')
200 גר' קוקוס טחון
1/2 כוס חמוציות מיובשות

ההכנה:
קולים את האגוזים ואת הפיסטוקים כחצי דקה במיקרוגל, ומצננים היטב. ממיסים את השוקולד
במיקרוגל או מעל אמבט מים חמים, מוסיפים את החלב הממותק, הקוקוס, החמוציות והאגוזים ומערבבים היטב.

יוצקים את התערובת לתבנית אלומיניום חד פעמית בגודל 22X17 ס"מ ומצננים לפחות שלוש שעות
במקרר, עד שהתערובת מתקשה. חותכים לקוביות בגודל 2X2 ושומרים במקרר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים