גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


סלט סלק, תפוחים ואגוז ברזילאי

של השף אורן רביד לסטואה

NRG מעריב | 28/3/2006 9:13 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
4 תפוחים גרנד סמית חתוכים לקוביות בגודל 2 ס"מ
6 יח' סלק גדול מבושל
 100 גר' גבינה כחולה מפוררת
 צרור עירית קצוץ דק (לפי הטעם)
80 גרם אגוז ברזילאי קצוץ גס
 1/2 כפית כמון
 1 כף מיץ לימון טרי
 2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
רצועות סלרי דקות לקישוט המנה

ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים. מתבלים במיץ לימון ושמן הזית.
מקשטים ברצועות סלרי ומגישים קר.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים