גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טאטאקי טונה אדומה וקרמבולה

של השף אורן רביד, סטואה

NRG מעריב | 26/3/2006 9:28 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
400 גר' טונה באיכות מעולה (מתאימה לסשימי) חתוכה למלבנים בגודל אחיד נקי מעצמות
שומשום שחור קלוי
100 מ"ל סויה ימאסה
100 גרם סוכר
2 תפוחי עץ ירוקים
2 קרמבולה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן סויה
1 כפית קוויאר טוביקו

ההכנה:
מצפים  את נתחי הטונה בשומשום שחור. מחממים מחבת ומשמנים בשמן סויה ושמן שומשום, צורבים את נתחי הדג צריבה חזקה מכל הכיוונים ומקררים מיד.

הרוטב:
מרתיחים את הסויה, מוסיפים את הסוכר ומנמיכים את האש עד שמסמיך, מקררים .
פורסים את הדג לפרוסות דקות ומורחים את הרוטב.

מקשטים את הצלחת ברצועות תפוחים בפרוסות קרמבולה ובקוויאר טוביקו.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים