גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


קרפצ'יו עגבניות עם שרימפס ומולים במחית פטרוזיליה

של השף איילת אור, מסעדת OM, הוד השרון

NRG מעריב | 14/3/2006 9:12 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
4 עגבניות תמר קטנות
10 מולים טריים
10 שרימפסים טריים
צרור קטן של פטרוזליה
2 שיני שום
2-3 כפות שמן זית
חצי לימון
1/4 כוס יין לבן

ההכנה:
פורסים את העגבניות לעיגולים דקים ומסדרים על 2 צלחות יפות . על העגבניות מסדרים מלח ים, פלפל שחור גרוס.
על מנת להכין את מחית הפטרוזיליה- כותשים את הפטרוזיליה במעבד מזון תוך כדי זילוף שמן זית ומלח.

מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים 2 כפות מהמחית ואת המולים ומקפיצים 2 דקות, מוסיפים שרימפסים לעוד 2 דקות, מיץ לימון ויין לבן.

ברגע שהמולים נפתחים מורידים מהאש, מסדרים במרכז שווה בשווה על גבי העגבניות , מפזרים מעט מהרוטב  ומקשטים עם עלי פטרוזליה ופלחי לימון.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים