גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


לחם בצל שטוח

של שי-לי אנג'ל-ליפא

NRG מעריב | 5/3/2006 10:10 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הלחם הזה מזכיר בטעם ובמראה פוקצ'ה דקה ופריכה. הוא נאפה עם חתיכות בצל המתרככות מעט אך שומרות באותה עת גם על פריכות ופיקנטיות.

ההכנה:
10 גר' (1 כף) שמרים טריים
3/4 כוס ועוד 1 כף מים חמימים
1 כף סוכר
2 כוסות קמח
1 כף שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
2 בצלים חומים בינוניים, קלופים
שמן זית
מלח גס

ההכנה:
מפוררים בקערה את השמרים, מוסיפים את המים החמימים והסוכר, מערבבים ומשהים כרבע שעה. שמים בקערת המיקסר את הקמח, כף השמן והמלח, ומוסיפים את תערובת השמרים.

בעזרת וו הלישה מערבלים היטב, עד שמתקבל כדור בצק. אם מתקבל בצק דביק, מוסיפים מעט קמח. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט, ולשים בידיים כשתי דקות. מניחים את הבצק בקערה עמוקה,
מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה.

מחממים את התנור ל-200. מחלקים את הבצק לשניים, מגלגלים כל מחצית לכדור, ומרדדים על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס"מ ובעובי 4 מ"מ

מניחים כל עיגול בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חותכים את הבצלים לשמיניות ומסדרים על הבצק, מזליפים שמן זית וזורים מעט מלח גס. אופים 20-15 דקות עד שהלחם זהוב.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים