גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פסטה ירוקה ברוטב חמאה ופרג

של ד"ר דפנה שמרון, גורמה

NRG מעריב | 1/3/2006 9:04 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
הטעם החמאתי והפרג המתפצפץ בפה יוצרים מעטה מושלם לפסטה הירוקה. מנה פשוטה להכנה ומפתיעה בטעמיה.

המצרכים ל-4 מנות:
450 גר' פסטה ירוקה
50 גר' חמאה
11/2 כוסות בצל ירוק (רק החלק הירוק) חלוט וחתוך לרצועות ארוכות
3/4 כוס שינקן פרוס לרצועות דקות
1 כף פרג
מלח

ההכנה:
מבשלים את הפסטה במים רותחים ומומלחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים, ושומרים כ-1/3 כוס
מהנוזלים.

ממיסים את החמאה, מוסיפים לה את הפרג, הבצל, הפסטה ואת נוזלי הבישול כף אחר כף, ומערבבים עד לקבלת כיסוי קטיפתי לפסטה. מתבלים במלח ומגישים.


כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים