גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


טאג'ין מתוק

של השף גיא פרץ, מסעדת ORO, מושב גאליה

NRG מעריב | 5/2/2006 10:59 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
שילוב מרענן לקוסקוס מסורתי מתוק  בליווי פירות יבשים ג'ינג'ר סוכר קרמל ,מקלות קינמון וריבת בצלצלי אשלוט.

המצרכים:
200 גר מיקס פירות יבשים : תאנים , משמש, שזיף, צימוקים,אגוזי מלך, פיסטוק וכו"
50 גר סוכר
חצי כפית גינגר קצוץ
1 מקל קינמון
1/2 ק"ג שוקי עוף טריים
3 כפות ריבת בצלי אשלוט
3 כפות ברנדי
שקית קוסקוס

ההכנה :
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כ- חצי שעה ומסננים .
מחממים מחבת על להבה עדינה וממיסים בה את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד הפירות. מבשלים כ 2 דקות ומוסיפים את הפירות. מבשלים עוד
3-4 דקות.

מזהיבים את השוקיים במעט שמן זית. מוסיפים לתערובת הפירות היבשים ואופים במשך 20 דקות.
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
מגישים על מצע קוסקוס ביתי חם מקשטים במקל קינמון וענף טימין .

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים