שרימפס בציפוי פריך
של מסעדת סבסטיאן
4 שרימפס מסוג "בלק טייגר"
25 גרם פיסטוקים מקולפים
25 גרם אגוזי מלך
25 גרם שקדים
30 גרם בלילת טמפורה
50 גרם פירורי לחם (רצוי פנקו-להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק)
לרוטב:
100 מ"ג יוגורט
20 מ"ג צ'ילי מתוק
20 גרם גבינת פטה מחלב בקר
ההכנה:
מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימיקס וטוחנים.
טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.
לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב, ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה. מגישים את השרימפס מיד, בליווי הרוטב.