גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שרימפס בציפוי פריך

של מסעדת סבסטיאן

NRG מעריב | 1/2/2006 11:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
 4 שרימפס מסוג "בלק טייגר"
25 גרם פיסטוקים מקולפים
25 גרם אגוזי מלך
25 גרם שקדים
30 גרם בלילת טמפורה
50 גרם פירורי לחם (רצוי פנקו-להשיג בחנויות למוצרי המזרח הרחוק)

לרוטב:
100 מ"ג יוגורט
20 מ"ג צ'ילי מתוק
20 גרם גבינת פטה מחלב בקר

ההכנה:
מוצאים את השרימפס מהשריון, שמים את האגוזים, שקדים ואגוזי המלך במג'ימיקס וטוחנים.
טובלים את השרימפס בטמפורה ולאחר מכן בתערובת שהכנו ומטגנים בשמן עמוק.
לוקחים את כל המיצרכים של הרוטב, ומערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה. מגישים את השרימפס מיד, בליווי הרוטב.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים