גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שוקולטה-שוקולד תפוז

של שי-לי אנג'ל ליפא, גורמה

NRG מעריב | 16/1/2006 9:37 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
21/2 כוסות חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות מיץ תפוזים סחוט
300 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ
2 כפות קוואנטרו או ליקר תפוזים אחר
1 כפית תפוז מגוררת

ההכנה:
יוצקים לסיר קטן את החלב, השמנת ומיץ התפוזים, מביאים לרתיחה.  
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם חלק.
מוסיפים את הליקר וקליפת התפוז, מערבבים, יוצקים לספלים ומגישים מיד.

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים