שוקולטה-שוקולד תפוז
של שי-לי אנג'ל ליפא, גורמה
21/2 כוסות חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות מיץ תפוזים סחוט
300 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ
2 כפות קוואנטרו או ליקר תפוזים אחר
1 כפית תפוז מגוררת
ההכנה:
יוצקים לסיר קטן את החלב, השמנת ומיץ התפוזים, מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם חלק.
מוסיפים את הליקר וקליפת התפוז, מערבבים, יוצקים לספלים ומגישים מיד.








נא להמתין לטעינת התגובות


