גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק וון-טון

של מסעדת פקין

NRG מעריב | 23/11/2005 10:07 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים למנה אחת:
3 יח' וון-טון (להשיג בחנויות הסיניות)
1 כוס ציר ירקות זך
1 כוס מים
מעט אטריות שעועית שהושרו במים ובושלו עד ריכוך
2 עלי כרוב סיני חתוכים לרצועות
קורט מלח
קורט פלפל
קורט סוכר

אופן ההכנה:
מרתיחים את ציר ירקות והמים, מוסיפים את הוון טון ומתבלים במלח, פלפל וסוכר. אחרי דקה של בישול מורידים מהאש ומסדרים את המנה בצלחת כשמסביב מפזרים את אטריות השעועית ועלי הכרוב הסיני.

ניתן להוסיף מעט שמן שומשום ולהגיש.

עדכון אחרון : 23/11/2005 11:14
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים