מרק וון-טון
של מסעדת פקין
3 יח' וון-טון (להשיג בחנויות הסיניות)
1 כוס ציר ירקות זך
1 כוס מים
מעט אטריות שעועית שהושרו במים ובושלו עד ריכוך
2 עלי כרוב סיני חתוכים לרצועות
קורט מלח
קורט פלפל
קורט סוכר
אופן ההכנה:
מרתיחים את ציר ירקות והמים, מוסיפים את הוון טון ומתבלים במלח, פלפל וסוכר. אחרי דקה של בישול מורידים מהאש ומסדרים את המנה בצלחת כשמסביב מפזרים את אטריות השעועית ועלי הכרוב הסיני.
ניתן להוסיף מעט שמן שומשום ולהגיש.
עדכון אחרון : 23/11/2005 11:14