גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק ארטישוק ירושלמי

של מסעדת MEDZZO

NRG מעריב | 7/11/2005 14:26 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך לקוביות
200 גרם תפוח אדמה חתוך ומקולף לקוביות
2 בצלי שאלוט קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות חמאה
כוס מרק עוף
1 ליטר מים
1/2 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
קצח

ההכנה:
מטגנים בסיר את הבצלים והשום בחמאה. מוסיפים את קוביות הארטישוק ירושלמי ואת תפוחי האדמה ומטגנים כעשר דקות.

מוסיפים את המים וחצי כוס מרק עוף, ומבשלים בערך כעשרים דקות, עד שהירקות מתרככים. טוחנים בבלנדר מסננים ומחזירים לסיר. מבשלים עשר דקות נוספות ומוסיפים את השמנת ואת מרק העוף שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לצלחת עמוקה. מעטרים בכמה גרגירי קצח ומגישים.

עדכון אחרון : 7/11/2005 14:26
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים