גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


הזנק: גולדסטאר-קוטג'

המשקה הביתי שמשגע כרגע את הצרפתים נולד בקווקז ומורכב מ-75% חלב ו-25% בירה

אור הלר, פריז | 14/9/2005 10:05 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
בירה וחלב לא הולכים ביחד בדרך כלל, אך בימים האחרונים מציפה בשורה חדשה את צרפת: בירה העשויה מחלב תוסס.

הברנש שעומד מאחורי סיפור ההצלחה המוזר הזה הוא מארסל באסנאר, רפתן גאה בן 55 בחבל בריטני שבמערב צרפת. לדבריו, תוך שבוע הוא מכר 300 בקבוקי "בירה חלב", ועכשיו הוא הולך לעבור לייצור מסחרי של הפטנט.

המתכון של באסנאר מוגדר סודי ביותר, אבל הוא מוכן לגלות שהוא מערבב 75 אחוז חלב ו-25 אחוז בירה, באמצעות
טכניקה שבה מכינים משקה חלב תוסס מסורתי בהרי צפון הקווקז.

"הרעיון להכין משקה אלכוהולי מחלב הכניס את כולם להלם בהתחלה", אמר באסנאר. "אבל בימינו, כאשר החקלאים מפגינים בגלל הירידה במחירי החלב, נראה לי שזה יכול להזרים דם חדש לתעשייה הזו".

למשקה החדש הוא קורא בירת לאקטיוול. הוא מכין אותה במפעל ביתי מאולתר ומוכר אותה בינתיים בתוך בקבוקי יין ריקים בפסטיבלים ברחבי צרפת, לחנויות קטנות ולשווקים.
עדכון אחרון : 14/9/2005 10:38
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים