גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק אפונה קר ונענע

של ליאורה קרן

NRG מעריב | 28/8/2005 13:03 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
2 שקיות אפונה קפואה
ציר מרק עוף לכיסוי האפונה ועוד קצת
10 עלי נענע
מלח פלפל

ההכנה:
מבשלים את האפונה עם הנענע בנוזל עד שתתרכך (לא יותר מדי). מרסקים בממחה ידני. מדללים עם חלב ומעט שמנת, ומעבירים דרך
מסננת מרושתת תוך כדי מעיכה. מתבלים במלח ופלפל. אפשר להוסיף ולדלל על פי הצורך. שומרים במקרר כמה שעות, ומגישים.
עדכון אחרון : 28/8/2005 13:03
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים