גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


מרק טרטור יאפי

של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה

NRG מעריב | 18/8/2005 15:44 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
גרסה יאפית למרק הטרטור הקר, המורכב מיוגורט, מלפפונים ושום. טוחנים את המרק בבלנדר, ומגישים קר בכוסות שתייה מזכוכית. מנה ראשונה מרעננת וטעימה לחודשי הקיץ הלוהטים.

המצרכים ל-4 מנות:
2 מלפפונים
1 דלי "יוגורמה" - יוגורט כבשים של בית יצחק (850 גר')
2 שיני שום
1/2 כוס עלי נענע טריים
חופן כוסברה (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:
מניחים במעבד מזון או בבלנדר את המלפפונים, היוגורט, השום, הנענע והכוסברה, וטוחנים לנוזל אחיד. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות. יוצקים לכוסות זכוכית, ומגישים.

עדכון אחרון : 18/8/2005 15:44
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים