מרק טרטור יאפי
של שי-לי אנג'ל-ליפא, גורמה
המצרכים ל-4 מנות:
2 מלפפונים
1 דלי "יוגורמה" - יוגורט כבשים של בית יצחק (850 גר')
2 שיני שום
1/2 כוס עלי נענע טריים
חופן כוסברה (לא חובה)
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
מניחים במעבד מזון או בבלנדר את המלפפונים, היוגורט, השום, הנענע והכוסברה, וטוחנים לנוזל אחיד. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות. יוצקים לכוסות זכוכית, ומגישים.
עדכון אחרון : 18/8/2005 15:44