גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


פרפה פטל בצורת לב

של חברת קיטשן אייד

NRG מעריב | 17/8/2005 11:55 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים למנה גדולה אחת או 8 מנות אישיות:
4 ביצים
500 גרם סוכר דק
חצי כפית תמצית וניל או 2 כפות סוכר וניל
קורט מלח
125 מ"ל / חצי כוס שמנת מתוקה 60%
250 גרם פטל קפוא

אופן ההכנה:
1. שמים בקערת הערבול את הביצים, הסוכר המלח, תמצית וניל או סוכר וניל. מפעילים את המקצפה במהירות 4, ומקציפים דקה אחת עד שכל החומרים מתמזגים היטב. מעבירים את התערובת לקערה אחרת.

2. יוצקים את השמנת המתוקה לקערת הערבול ומקציפים דקה אחת במקצפה, במהירות 8, עד שתהיה סמיכה ויווצרו גלים על פני הקציפה. מוסיפים לשמנת המוקצפת את תערובת הביצים, ומקציפים במקצפה במשך 30 שניות, במהירות 2.

3. מפעילים את מטחנת המזון עם הדסקית לטחינה עדינה במהירות 4, וטוחנים את הפטל לתוך התערובת. מחליפים את המטחנה במקצפה, ומקציפים במהירות 2 במשך 30 שניות, עד להתמזגות הפטל בתערובת.

4. יוצקים את תערובת הפרפה ל-8 כלים אישיים או לכלי אחד בקיבולת 1 ליטר / 4 כוסות. מקפיאים שעתיים לפחות, עד שהתערובת תתקשה. מוציאים את הפרפה מהמקפיא 20 דקות לפני ההגשה כדי שיתרכך, ואחר כך מעבירים אותו לכלי הגשה ופורסים.

עדכון אחרון : 17/8/2005 11:55
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים