אצבעות עוף עם בטטה
של השף מור בק, חירו קייטרינג פאי אנד פאי
חזה עוף - עדיפות לפילה עוף
תרכיז תפוחים (אפשר ויטמינצ'יק תפוחים)
ביצה
מלח, פלפל
קמח
פרורי לחם (מומלץ פנקו)
בטטות קטנות
אופן ההכנה:
חותכים את הפילה עוף בגודל אצבע ומשרים במשך חצי שעה עם הוויטמינצ'יק תפוחים. בינתיים טורפים ביצה, ומוסיפים קמח מלח ופלפל. מוסיפים את העוף לבלילה ומוסיפים את פירורי הלחם. לאחר מכן צולים את הבטטות בתנור למשך שעה בגובה של 200 מעלות.
הגשה:
לאחר שקולפים את הבטטה מניחים אותה על צלחת קטנה ועלה מניחים מספר אצבעות עוף.
עדכון אחרון : 28/7/2005 12:08