גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


אצבעות עוף עם בטטה

של השף מור בק, חירו קייטרינג פאי אנד פאי

NRG מעריב | 28/7/2005 12:08 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים:
חזה עוף - עדיפות לפילה עוף
תרכיז תפוחים (אפשר ויטמינצ'יק תפוחים)
ביצה
מלח, פלפל
קמח
פרורי לחם (מומלץ פנקו)
בטטות קטנות

אופן ההכנה:
חותכים את הפילה עוף בגודל אצבע ומשרים במשך חצי שעה עם הוויטמינצ'יק תפוחים. בינתיים טורפים ביצה, ומוסיפים קמח מלח ופלפל. מוסיפים את העוף לבלילה ומוסיפים את פירורי הלחם. לאחר מכן צולים את הבטטות בתנור למשך שעה בגובה של 200 מעלות.

הגשה:
לאחר שקולפים את הבטטה מניחים אותה על צלחת קטנה ועלה מניחים מספר אצבעות עוף.

עדכון אחרון : 28/7/2005 12:08
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים