גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


אנשובי כבוש

של השף אליעזר לויה, מסעדת הלניקה

NRG מעריב | 18/7/2005 13:32 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
עונת האנשובי מתחילה בסוף חודש מרץ ומסתיימת באוגוסט. מחיר קילו סרדינים בעונה הוא 20-30 שקל לקילו. אל תשלמו יותר.

המצרכים:
30 דגיגונים
1/2 ליטר שמן זית
1/2 ליטר מיץ לימון
30 פלפלי שאטה קטנים ומסוכנים
5 גרם פלפל אנגלי שלם

ההכנה:
מפלטים את הדגיגונים, מוציאים את השדרה ומנקים את הזנב והראש. מסדרים ע"ג מגש שטוח, מכסים במלח גם ומשאירים בחוץ או שמים עם ניילון נמצד במקרר למשך כשלושה ימים.

לאחר שלושה ימים שוטפים את הדגיגונים ושמים בקוספת אחסון עם המרינדה. מומלץ להגיש עם בצל לבן קצוץ דק ליד לצד לחם וחמאה.

עדכון אחרון : 18/7/2005 13:32
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים